Cleanright: Puhdas talo, turvallinen koti

Tietoa pesu- ja puhdistusaineiden käytöstä, turvallisuudesta ja ympäristöasioista on koottu eurooppalaiselle Cleanright-verkkosivustolle.

Cleanright

Virtuaalisessa talossa voi tutustua eri pintojen puhdistukseen huone kerrallaan ja tutkia eri tuotteiden tyypillisiä koostumuksia. Sivustolle on koottu myös vinkkejä, joiden avulla voi säästää sekä ympäristöä että rahaa. Cleanright-kampanja opastaa myös pesuaineiden turvalliseen käyttöön ja säilytykseen.

Cleanright on yhteishanke, jonka taustalla ovat A.I.S.E. , pesu- ja puhdistusaineteollisuutta edustava eurooppalainen organisaatio, sekä Euroopan kemianteollisuutta edustava Cefic. Suomessa näitä teollisuudenaloja edustavat Teknokemian Yhdistys ry ja Kemianteollisuus ry.

Suomenkielinen Cleanright-sivusto

Lisätietoa turvallisuudesta

Myrkytystietokeskus vastaa kysymyksiin äkillisten myrkytysten ehkäisystä ja hoidosta. Myrkytystietokeskuksen puhelinnumero on (09) 471 977.

Pesuainepakkauksesta löydät tuotteen käyttöohjeet, varoitusmerkinnät sekä valmistajan yhteystiedot. Voit ottaa yhteyttä tuotteen valmistajaan, jos haluat lisää tietoa tuotteen käytöstä ja turvallisuudesta.

Käsittele pesuaineita turvallisesti
Käsittele pesuaineita turvallisesti
Ohjeita pesuaineiden ja erityisesti pesuainekapseleiden turvalliseen käyttöön ja säilytykseen.
184 KB, päivitetty 5.2.2015