Hakutulokset

INCI-lista: Kuinka sitä luetaan?(Sivu)
lä kosmetiikan ainesosien INCI-nimillä, mikäli tällainen nimi on olemassa. Kansainvälinen nimikkeistö auttaa tunnistamaan valmisteessa käytety...

Teknokemian Yhdistyksen tiedote parabeeneista(Uutinen)
Metyyliparabeeni (INCI ‐nimi:methylparaben): 0,4 %Etyyliparabeeni (INCI ‐nimi: ethylparaben): 0,4 %Propyyli‐ (INCI ...

Allergiat ja kosmetiikka(Sivu)
osalistassa (Ingredients, INCI), jotta ainesosalle herkistyneen on mahdollista tunnistaa hänelle sopimaton tuote.Lue lisää: Kosmetiikan aineso...

Pesuaineiden pakkausmerkinnät(Sivu)
tään erikseen kosmetiikan INCI-nimillä, jos niitä on lisätty tuotteeseen yli 0,01 paino-% pitoisuuteen säilöntäaineet merkitään yksitellen kos...

Kosmetiikan puheenaiheita(Sivu)
käsittelevältä sivulta . INCI-listan tulkintaohjeet auttavat ymmärtämään, mitä kosmetiikkavalmiste sisältää. Yksittäisistä ainesosista taas o...

Kosmetiikan markkinointi(Sivu)
osmetics Europe Guiding Principles on Self Regulation in Advertising Kosmetiikan markkinointi Markkinointi...

PHMB on turvallinen kosmetiikan säilöntäaine(Uutinen)
ten keskusteltiin PHMB:n (INCI Polyaminopropyl Biguanide) turvallisuudesta kosmetiikan säilöntäaineena. Komission teollisuudesta riippumaton k...

MIT:n käytön uusi rajoitus poishuuhdeltavassa kosmetiikassa voimaan(Uutinen)
iikan säilöntäaine MIT:n (INCI: Methylisothiazolinone) käyttö on sallittu ainoastaan poishuuhdeltavissa kosmetiikkavalmisteissa. Sitä ei saa k...

Hajusteet (pesuaineissa)(Sanastosana)
justeaineet merkitään pesuainepakkauksiin aineiden INCI-nimillä (samoja nimiä käytetään kosmetiikkatuotteiden ainesosaluetteloissa)...

Säilöntäaineet (pesuaineissa)(Sanastosana)
pumatta. Jos mahdollista, nimet ilmoitetaan kosmetiikan INCI-nimillä...

Hajusteet (kosmetiikassa)(Sanastosana)
steaineet on merkittävä erikseen ainesosaluetteloon INCI-nimillä, mikäli lainsäädännössä määrätyt pitoisuusrajat ylittyvät. Lisäksi merkitään...

Limoneeni (Limonene) (kosmetiikassa)(Sanastosana)
ergiaa. Mikäli kosmetiikkatuote sisältää limoneenia, löytyy se INCI-nimellään ainesosaluettelosta...