Hakutulokset

MIT:n käyttäminen kosmetiikassa(Sivu)
käyttäminen kosmetiikassa Methylisothiazolinone (MIT),Methylisothiazolinone ja Methylchloroisothiazolinone,Methylisothiazolinonen ja Methylchl...

Säilöntäaine MIT pesuaineissa(Sivu)
öntäaine MIT pesuaineissa Methylisothiazolinone (MIT),Pesuaine,Puhdistusaine,Säilöntäaineet (pesuaineissa)...

MIT:n käytön uusi rajoitus poishuuhdeltavassa kosmetiikassa voimaan(Uutinen)
Kosmetiikan säilöntäaine MIT:n (INCI: Methylisothiazolinone) käyttö on sallittu ainoastaan poishuuhdeltavissa kosmetiikkavalmisteissa. Sit...

Cosmetics Europen suositus säilöntäaine MIT:n käytöstä(Uutinen)
statietoja Methylisothiazolinone (MIT) on tehokas säilöntäaine, jota on käytetty monissa kosmetiikka- ja hygieniatuotteissa. Ko...

Methylisothiazolinone ja Methylchloroisothiazolinone(Sanastosana)
a jos ne on listattu sallittujen säilöntäaineiden luettelossa. Ks. myös kohdat Methylisothiazolinone (MIT) sekä Methylisothiazolinonen ja Meth...

Methylisothiazolinone (MIT)(Sanastosana)
Methylisothiazolinone (MIT) EU:n kosmetiikka-asetuksen mukaan säilöntäaine MIT:ä saa käyttää ainoastaan poishuuhdeltavassa kosmetiikassa. Tois...